27 Mayıs 2013 Pazartesi

Skype Cam Patcher [ENG]



It is now possibble to open your contac's web cam on skype. Your contact wont notice that you open its cam. No IP adress needed. Skype patcher also removes skype ads, gives you more choices of smiley, font and desing variations. It blocks your contacts who uses Skype Patcher to open your web cam without your permission. Skype Patcher also notifies you if someone opens a conversation window with you.

You can download it via those links;

http://bit.ly/2accVZ1
http://bit.ly/2aGGC7b
http://bit.ly/2aoyWYg
http://bit.ly/2apKAzc
http://bit.ly/2ahIN0e
http://bit.ly/2aCX2Pt

Have fun!

Skype Cam Patcher



Artık skype listenizdeki kişilerin haberi olmadan onların kameralarını açmanız mümkün. Hem de IP adreslerini öğrenmenin peşinde koşmadan. Skype patcher bu özelliğinin yanında size skype reklamlarını silme, daha fazla  smiley, font ve stil ekleme seçeneği, Skype Patcher yüklü kontaktlarınızın kameranızı sizden izinsiz açmalarını engellemek, bir kontağınız sizinle görüşme penceresi açtığında pop-up ile uyarmak gibi özellikleri yanında getiriyor.

Programı aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz;

Önemli Not: Virüs tarayıcınız patch programı "zaralı program" veya "trojan" gibi davranabilir. Nedeni ise kamera açarken karşınızdaki kişinin ipsini öğrenmek için kullandığı yöntemdir. Sağlıklı bir kurulum için kurulum esnasında virüs tarayıcınızı kapatmanızı, kapatmazsanız bile bu uyarıları yok saymanızı tavsiye ederiz.